avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... as putea sa castig custodia fetitei daca el refuza sa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

as putea sa castig custodia fetitei daca el refuza sa se prezinte la proces?

as vrea sa casting custodia fetitei mele,ea are 5 ani,dar tatal ei sunt sigura ca nu se va prezenta la proces.Acest lucru ar putea sa fie in defavoarea mea.:((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:54, 2 Ianuarie 2011
Da, lipsa nejustificata a paratului de la proces -in situatia in care acesta a fost citat cu aceasta mentiune, poate fi sanctionata conf.art.225 c.proc civ.- respectiv considerata aceasta imprejurare ca o marturisire deplina=achiesare la pretentiile reclamantului.
daniela1977 a scris:

as vrea sa casting custodia fetitei mele,ea are 5 ani,dar tatal ei sunt sigura ca nu se va prezenta la proces.Acest lucru ar putea sa fie in defavoarea mea.:((

Daca sotul nu se prezinta la proces si aveti avocat angajat sansele ca minora sa va fie incredintata sunt de 99 la suta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort ContSters167014 ContSters167014 Buna seara. As dori sa va intreb daca o fotografie a sotului meu impreuna cu amanta (imbratisati)ar putea sa ma ajute cu ceva in tribunal la procesul de ... (vezi toată discuția)
Custodie minor CostyM CostyM barbat 37 ani . am o fetita de 4,7 ani trecuta pe numele meu dintr-o relatie din afara casatoriei. am locuinta proprietate personala, am loc de munca stabil si ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului ContSters153344 ContSters153344 eu locuiesc cu concubinul meu si am o fetita cu acesta ...nu ne intelegem bine ba chiar m-a si batut odata... dak veau sa plec si sa depun o cerere de ... (vezi toată discuția)