Buna ziua si La multi ani!
Am divortat in iunie 2009, cand fetita mea avea 4 luni. In urma divortului am obtinut custodia copilului. In acel moment sotul meu nu avea serviciu si mi s-a stabilit o pensie de 82 lei.Ulterior am aflat ca lucreaza la o firma pe post de director. Am deschis proces prin care am solicitat marirea pensiei. Dupa un an am obtinut majorarea pensiei si plata retroactiva pe 5 luni. Din nefericire am primit dupa 3 luni citatie prin care eram chemata in judecata pentru micsorarea pensiei deoarece fostul sot si-a pierdut locul de munca. Sumele datorate nu mi-au fost platite integral.
Ma intereseaza sa aflu daca pot solicita verificarea conturilor bancare si stabilirea pensiei in functie de sumele avute si nu de venitul actual care de fapt nu mai exista, mai ales ca nu si-a depus actele pentru somaj,deci e posibil sa lucreze pe undeva.Obisnuieste sa se angajeze in alte judete tocmai pentru a nu fi gasit la fortele de munca.
Pe de alta parte mai avem un proces prin care a facut recurs la sentinta prin care am obtinut marirea pensiei de la 82 la 736 lei.Trebuie sa ma mai prezint la acest proces, acesta fiind ,potrivit citatiei cu o zi inaintea celui de micsorare a pensiei?
Va multumesc anticipat!
Pensia alimentara
Magda_33
buna seara.sunt divortata de 4 ani.. am o fetita de 12 ani care prin hotarare judecatoreasca fetita este la mine iar tatal este obligat sa plateasca lunar 150 ... (vezi toată discuția)