avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societati comerciale

exista vreo lege sau act normativ care sa interzica practicarea unor tarife la jumatatea celor practicate de concurentii de pe piata?
Cel mai recent răspuns: andrea_roxxy , utilizator 11:51, 24 Martie 2008
Nu, dar cheltuielile pentru obtinerea acelui produs trebuiesc recuperate. Nu se poate vinde in pierdere.
In principiu depinde de produs. Sunt anumite produse a caror vanzare la preturi de dumping este contrara unor organisme concurentiale. Poate detaliati...
m-am referit la preturi pentru publicitate......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare la preturi mai mici decat cele de achizitie aiss aiss As dori sa stiu daca produsele pe care firma mea le-a cumparat in baza unei precomenzi si cu care am ramas pe stoc, le pot vinde la preturi mai mici decat cele ... (vezi toată discuția)
Livrare materiale de constructii in austria siracusa siracusa Buna ziua! As dori cateva informatii daca este posibil sau sa ma indrumati catre cineva in masura sa-mi raspund privind urmatoarea intrebare: Am o societate de ... (vezi toată discuția)
Lichidare stoc marfa adi02ro adi02ro o societate ar dori sa-si inceteze activitatea dar mai are un stoc de marfa, pentru al lichida s-ar dori reducerea preturilor de vanzare sub valoarea de ... (vezi toată discuția)