avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere autovehicul

va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema,am un autovehicul pe care vreau sa l radiez si sa il inmatriculez in comuna unde locuiesc,adica sa circul cu ea doar in comuna,doar ca cei de la primarie mi au spus ca nu se poate asa ceva,dar nu inteleg de ce pentru ca in alte comune se poate,rugamintea mea ar fi daca ma poate ajuta cineva cu o baza legala in acest sens sau ce ar trebui sa fac.multumesc mult
Cel mai recent răspuns: sima maria , utilizator 09:59, 2 Ianuarie 2011
Ce autovehicul este?
o dacie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masina georgiana sima georgiana sima am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au ... (vezi toată discuția)
Radiere masina georgiana sima georgiana sima am urmatoarea problema:am o masina (o dacie)si vreau sa o inmatriculez pe comuna,sa circul cu ea doar in comuna unde locuiesc,doar ca cei de la primarie mi au ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism dezmembrat liviuz liviuz Buna ziua, as dori, daca se poate sa ma invatati ce sa fac sa ies din urmatoarea situatie: Am detinut un autoturism Dacia 1300 (din1977) pana in data ... (vezi toată discuția)