avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reincepere proces paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reincepere proces paternitate

Buna seara,
In luna aprilie l-am dat in judecata pe tatal copilului meu (copilul este nascut in septembrie 2009) pentru ca nu a vrut sa-l recunoasca. El nu s-a prezentat niciodata la poces, din pacate eu in luna august a trebuit sa plec in Italia la munca pentru a putea castiga banii de care aveam nevoie pentru plata tuturor cheltuielilor de judecata, avocat, test de paternitate. Intre timp procesul s-a mutat la Lugoj, si am inteles ca acum s-a inchis cazul pentru faptul ca nu ne-am prezentat niciunul dintre noi, mai am vreo posibilitate de a reincepe acest proces?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:44, 2 Ianuarie 2011
Daca procesul s-a suspendat il puteti repune pe rol.
Vorbiti cu avocatul dvs.
Procesul a fost probabil suspendat pentru ca niciuna din parti nu s-a prezentat la judecata si nicuna nu a solicitat judecata in lipsa.
Puteti formula cerere de repunere pe rol in interiorul unui an de la suspendare.
Daca procesul este lasat in nelucrare mai mult de 1 an intervine perimarea.
Va multumesc pentru lamurire.
Este indicat sa va grabiti sa redeschideti procesul si sa va angajati avocat din Lugoj intrucat nu cred ca acelasi avocat va merge pana acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol 242 c. pr. civilã VMBalan VMBalan Cum poate fi deblocat un proces care a fost suspendat în baza art. 242 c. procedură civilă? Una din părți, reclamantul, nu s-a putut prezenta din ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol mariazet45 mariazet45 buna ziua ,in anul 2010 luna noiembrie ziua 9 a fost suspendata o cauza dintr un proces de stabilire paternitate declinare ,am primit hotarare judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol(recurs) ContSters281842 ContSters281842 ESTE POSIBIL REPUNEREA PE ROL DE DOUA S-AU MAI MULTE ORI A UNUI PROCES(RECURS)INTR-UN INTERVAL DE UN AN DE ZILE,S-AU LA DOI ANI DE ZILE?(MENTIONEZ FAPTUL CA NU ... (vezi toată discuția)