avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Munca in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Munca in strainatate

Buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez in strainatate cum trebuie procedat pentru plata impozitelor in tara si anume:
1.daca eu am rezidenta acolo pe toata perioada contractului taxele vor fi platite acolo?dubla impunere exista in acest caz?In contract scrie ca ma supun legilor de acolo dar nu mi-e clar ce trebuie sa fac in tara
2.in contractul de munca este trecut salariul net,cum s-ar face calculul impozitarii stiind ca cel brut este cel impozitat
3.impozitarea se face pe toata perioada contractului,dar ce se intampla cu perioada de 20zile de concediu neplatit(75 zile lucratoare/20 libere fara plata)
Imi este foarte neclar si am nevoie de un sfat profesionist
va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Calcul baza concediu medical comancorinaadelina comancorinaadelina Buna ziua, Pentru a calcula baza unui concediu medical am nevoie de veniturile realizate in ultimele 6 luni , dar nu stiu daca venitul realizat dupa ce s-a ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza indemnizatia de concediu medical luat imediat dupa ccc? orora orora Buna ziua, Ma intereseaza cum se calculeaza concediul medical cu cod 01 imediat dupa CIC. Se iau in calcul veniturile din indemnizatia de crestere copil ? ... (vezi toată discuția)
Firma offshore in delaware? ecomtlv ecomtlv Buna ziua, Am in plan sa imi infiintez noua firma in Delaware, SUA. Va fi necesar sa platesc impozit pe banii retrasi din firma in conditiile in care voi ... (vezi toată discuția)