avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... se poate face partaj teren???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

se poate face partaj teren???

Buna ziua , se poate face partaj teren in cazul in care fostul sot este strain (non UE) si are adresa necunoscuta? Cum as putea vinde acest teren?
Cel mai recent răspuns: adg , utilizator 13:30, 2 Ianuarie 2011
Terenul este dobandit in timpul casatoriei?
Se poate face partajul si in acest caz.
In cazul in care faceti dovada ca desi ati facut tot ce v-a stat in putinta pentru aflarea domiciliului fostului sot si nu ati reusit acest lucru, instanta va dispune citarea acestuia prin publicitate - afisare la usa instantei si publicarea intr-un ziar mai raspandit.
Vanzarea terenului poate fi facuta numai dupa finalizarea partajului, daca terenul va fi atribuit catre dvs.
Recomand utilizatorului adg sa posteze un singur mesaj cu speta lui!!!
Buna ziua , da terenul este dobandit in timpul casatoriei si am contribuit 1/2 ,1/2. la achizitionarea lui desi nu stiu cum as putea dovedi acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara narcisaa narcisaa sa-l citez in ziar? consider marturie mincinoasa declaratia depusa conform careia nu realizeaza nici un fel de venit !! cu ce ma ajuta faptul ca suntem in UE ... (vezi toată discuția)
Unde poate fi citat fostul sot ,pentru procesul de partaj,daca nu-i cunosc domiciliul actual? ContSters77993 ContSters77993 Buna seara tuturor! Unde poate fi citat fostul sot ,pentru procesul de partaj,daca nu-i cunosc domiciliul si nici firma unde s-a angajt? In luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Divort crissta38 crissta38 Am inaintat cererea de divort dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare procesul s-a aminat si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)