La multi ani! In aceasta perioada am pe rol un partaj judiciar, impart mostenirea dupa titlul bunicii. Pe 25 de ari intravilan se afla o casa construita de parintii mei decedati dar cu autorizatia de constructie pe singura sora a tatei care mai este in viata.Daca pot castiga casa prin uzucapiune ,casa fiind construita in anul 1967. In toata aceasta perioada parintii mei au platit impozit si figureaza in registrul agricol cu aceasta casa. Mai pot cere judecatorului sa-mi puna pe rol acum si casa parintilor mei caci as vrea sa merg si cu acel teren si cu casa in acelasi dosar. Mentionez ca avocatu nu a cerut de la inceput si acea casa. In speranta ca voi primi un raspuns va multumesc.
Trebuie vazut daca sunt indeplinite conditiile posesiei in privinta tuturor imobilelor pentru care doriti sa cereri intervetirea posesiei in proprietate
Eu casa sa zicem ca o castig prin uzucapiune.
Pe mine m-ar interesa daca nu am cerut de la inceputul procesului si casa, mai pot cere obiectiuni? Judecatorul ar aproba. Ma gandesc sa nu-mi zica sa deschid alt proces. Ceea ce eu nu as vrea. As vrea tot in acel proces. Multumesc.
Faceti o precizare in scris a actiunii in acest sens si depuneti-o la dosar.Probabil ca veti fi solicitat sa completati taxa de timbru avind in vedere si valoarea casei.
Uzucapiunea
razvan1990
Parinti mei au achizitionat acum 28 de ani un teren intravilan in suprafata de aproximativ 5000mp pe care era construita o casa si aproximativ 20000mp teren ... (vezi toată discuția)
Urzupaciune
Lili Maioru
Buna ziua, in urma decesul parintilor in anul 2005 ,eu locuiesc in casa parinteasca, platesc impozit pe casa si teren, doar ca parintii nu au avut act de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire
tex
Detin un teren si o casa, ramase mostenire de la parinti,pentru care platesc toate taxele si impozitele incepind din anul 1975 si pina in prezent. Mentionez ... (vezi toată discuția)