avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz sau nu?

In hotelul unde lucrez ducand bagajele unui client in camera mi-a cazut unul din troler.
A doua zi seara clientul ami spune ca avea un laptop in geanta si ca i la-m spart.
Pe camera se vede cand ami cade o geanta nicidecum un laptop,si pe deasupra ma anunta abia a doua zi seara .
Problema este seful meu care spune ca ma pune sa-l platesc ca nu-l intereseaza.Ce poate face seful impotriva mea?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 23:59, 2 Ianuarie 2011
eu zic ca se incerca prin intimidare sa se rezolve problema
in primul rand clientul , se pare, nu v-a informat ca ar avea obiecte fragile in bagaj si din cate inteleg nu avea nici vreun insemn " fragil " pe bagaj.
poate fii adevarat ca " clientul nostru stapanul nostru " si astfel acesta trebuie sa aiba intotdeauna dreptate dar asa cum povestiti se pare ca si-a dorit sa se intample asta neavertizandu-va asupra a ceea ce are in bagaj.
in al doilea rand hotelul ar fii trebuit sa aiba " asigurare " pentru incidente de genul celor precizate.
in al treilea rand intr-un eventual litigiu in instanta dvs. nu aveti calitate procesuala pasiva daca clientul v-ar da in judecata.
daca vi se va retine o suma din salariu pentru acoperirea prejudiciului este din nou nelegal pentru ca nu puteti fii vinovat pentru greseala " clientului " care isi aduce aminte si ii pare rau ca " a doua zi" isi aminteste ca ieri l-ati ajutat ci bagajele si el avea probabil nevoie de un nou laptop! :happy:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geanta cazuta da123451 da123451 Bună seara, În primul rand îmi pare rău dacă nu am postat unde trebuia. Conduceam și deodată i-a căzut cuiva de pe mașină o geanta neagra de ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie bogdan_t bogdan_t treaba sta cam asa. m-a mancat undeva sa vand un display de laptop pe net. am gasit client pe okazii.ro, am vorvit la telefon cu dansul si ne-am inteles la ... (vezi toată discuția)
Raspundere civila delictuala Florina RAMBA Florina RAMBA Buna ziua, In speta - Un consumator, de buna credinta, isi depoziteaza la intrarea intr-un supermarket geanta de serviciu la cuseta prevazuta cu cheie. ... (vezi toată discuția)