avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Unde trebuie sa inregistrez o firma?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Unde trebuie sa inregistrez o firma?

Am si eu o mare nedumerire.Vreau sa infiintez un magazin online de haine, eu fiind cetatean roman cu rezidenta in Marea Britanie. Mentionez ca hainele sunt de provenienta din Marea Britanie si vor fi vandute clientilor din Romania prin intermediul web site-ului.Nedumerirea mea este : unde trebuie sa infiintez firma in UK sau in Romania?Unde platesc impozitul?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 06:25, 4 Ianuarie 2011
firma poate fi infiintata atat in UK cat si in RO, impozitele si taxele se vor plati acolo unde va veti desfasura activitatea, in cazul de fata in RO.
in cazul in care infiintez firma in uk, teoretic ar trebui sa platesc si taxele tot in uk...corect?
taxele se platesc conform legislatiei uk. principiul este de a plati taxele acolo unde va desfasurati concret activitatea. daca functionati in RO platiti aici chiar daca firma este inregistrata in alt stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma organizare evenimente uk iceraluk iceraluk Buna ziua, Daca am firma de organizare evenimente in UK (un LTD) si vreau sa fac un eveniment in Romania, imi trebuie sa deschid punct de lucru in RO sau ... (vezi toată discuția)
Magazin online cu activitate externa bogdan_024 bogdan_024 Daca deschid un magazin online in regim dropshipping unde stock-ul produselor este intr-o alta tara mai exact in china si vand produse in america, australia, ... (vezi toată discuția)
Traiesc in romania, dar am venituri din uk: trebuie sa declar veniturile in romania? sebastianmarara sebastianmarara Sunt director al unei companii din UK la care sunt actionar. Intre timp am revenit in Romania, dar ma platesc din firma din UK. Trebuie sa declar sumele? ... (vezi toată discuția)