Tatal meu este rezident in Spania lucreaza legal pe baza unui contract de munca pe o perioada nedeterminata.Avand un astfel de contract pe perioada nedeterminata firma la care lucreaza tatal meu are o multime de obligatii fata de tatal meu cum ar fi plata de ore lucrate peste numarul de ore care este prevazut in contract,ore lucrate sambata sau duminica sau in sarbatorile legale,bani de concediu asigurarea unei mese calde pe zi,conditii optime de munca etc mentionez ca tata este conducator auto pe autocamion.Avand mai multe obligatii datorita contractului in momentul de fata firma la care lucreaza face tot posibilul ca tatal meu sa-si dea singur demisia.Dandu-si demisia firma respectiva scapa de unele obligatii.Tata este obligat sa conduca fara Tahograf,peste orele legale de condus il streseaza cu telefoanele,il injura,il obliga sa mearga cu autocamionul fara a fi in stare tehnica buna,anvelope foarte uzate,sistem de incalzire defect avand in vedere ca temperaturile sunt cu minus va dati seama ..In contractul de munca este prevazut un numar de lucru de 40 ore pe saptamana,tata lucreaza in fond 70 ore pe saptamana fara sa fie platite.Tata poate face dovada cu aceste ore cu discurile Tahograf pe care l-am rugat sa le pastreze.Ar fi mai multe de povestit dar cred ca v-am scris destul cat sa va faceti o idee.Va rog mult sa ma ajutati daca puteti.
Credeti-ma ca nici nu stiu de unde sa incep
O zi buna
LA MULTI ANI !