avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

in timpul casatoriei am luat o garsoniera cu contract de intretinere viagera a unei matuse din partea fostei sotii,la momentul acesta suntem deja divortati,nu am facut inca partajul,spuneti-mi va rog daca pot intenta procesul de partaj pentru acest imobil in cazul in care batrana traieste .Inca ceva :avem un copil minor ,anul acesta o sa implineasca 14 ani,credeti ca la implinirea varstei de 14 ani fosta mea sotie ii poate face contract de vanzare cumparare in absenta mea?

Alte discuții în legătură

Divort-partaj aaalinaaa aaalinaaa este vorba de actualul meu sot:CITEZ:in timpul casatoriei am luat o garsoniera cu contract de intretinere viagera a unei matuse din partea fostei sotii,la ... (vezi toată discuția)
Dupa divort-contracte de credit ramase nefinalizate aaalinaaa aaalinaaa buna dimineata, actualul meu sot a divortat in anul 2009,nu a facut inca partajul,in timpul fostei sale casatorii a incheiat pe numele lui 3 contracte de ... (vezi toată discuția)
Donare apartament droni droni Buna seara Am un unchi care doreste sa-mi treaca apartamentul pe nume, si cat traieste sa locuiasca in continuare in el. Cum e mai bine cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)