avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de inchiriere cu P.F./probleme cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de inchiriere cu P.F./probleme cu proprietartul

Am incheiat un contract de inchiriere cu o persoana fizica pe o perioada de 8 ani, Neavand timp sa ma ocup de ce mi-am propus am hotarat sa subanchiriez spatiul (dupa ce l-am dotat si utilat), dar am probleme cu proprietarii. MENTIONEZ CA IN CONTRACT NU SE SPECIFICA CA AM DREPT DE SUBANCHIRIERE , DAR NICI NU-MI INTERZICE.

INTREBARE: POT SA SUBANCHIRIEZ SPATIUL???
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 23:02, 26 Martie 2008
daca nu este stipulat expres ca pentru subinchiriere ai nevoie de acordul proprietarului nu ar trebui sa ai probleme
ai insa in obiectul de activitate obtinerea de venituri de aceasta natura?
nu am , poate sa-mi cauzeze asta?
hambra a scris:

nu am , poate sa-mi cauzeze asta?

Da. Trebuie sa ai obligatoriu in domeniu de activitate (cod caen). Poate fi activitate principala sau secundadara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct lucru....???? mirceam mirceam Am infiintat un nou srl de curand. Dupa multe peripetii legate de deschiderea punctului de lucru, am renuntat. Trebuia sa subanchiriez un spatiu si nu am avut ... (vezi toată discuția)
Contract subanchiriere hambra hambra am incheiat un contract de inchiriere cu o persoana fizica (eu - persoana juridica) a unui spatiu pe o perioada de 8 ani. intrebare : am dreptul sa-l ... (vezi toată discuția)
Infiintare frizerie cyp80myr cyp80myr Am 32 de ani si as dori sa deschid o frizerie,dar nu am calificare.Se poate?Am spatiul meu si pentru ca nu am calificare ,as dori sa inchiriez scaune.Daca se ... (vezi toată discuția)