avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... articol din ziarul CLICK.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

articol din ziarul CLICK.

va dau urmatoarea speta: in bucuresti a fost deschis primul club de swinger...avind in vedere activitatile sexuale care se petrec acolo( schimb de partenere,sex normal,oral,anal) cu acordul partilor,majore ca virsta, aceste aspecte nu cad sub incidenta codului penal? va multumesc....si astept un raspuns avizat...o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:17, 3 Ianuarie 2011
din cite am gasit pe google, club de swingeri nu inseamna ca in acea locatie se desfasoara acte sexuale (lucru care ar fi ilegal) ci doar este o locatie unde se intilnesc perechile care au aderat la acest stil de viata. in cazul in care doresc sa mearga mai departe cu relatia, aceasta se desfasoara in mediul privat si nu in locatia respectiva.

btw, o adresa aveti? :D
matahachiro a scris:

din cite am gasit pe google, club de swingeri nu inseamna ca in acea locatie se desfasoara acte sexuale (lucru care ar fi ilegal) ci doar este o locatie unde se intilnesc perechile care au aderat la acest stil de viata. in cazul in care doresc sa mearga mai departe cu relatia, aceasta se desfasoara in mediul privat si nu in locatia respectiva.

btw, o adresa aveti? :D

in relitate,se petrec orgii acolo.
exista un astfel de cloob si in baia mare,si se intampla lucruri nebanuite:))

doriti adresa?B-)
Se pare ca activitatile sunt mai mult implicite decat explicite si daca nu vor exista probe care sa duca la stabilirea unor fapte penale si a unor vinovatii,nu stiu daca vor fi probleme.
Amatori sunt multi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal alina301186 alina301186 Buna ziua...ma poate ajuta cineva cu un raspuns.am inteles ca in februarie 2012 se va schimba noul cod penal.imi poate spune cineva daca in faptele cu violenta ... (vezi toată discuția)
Drept penal. infractiunea de seductie maruscag maruscag Buna, buna tuturor....am o mare nelamurie legat de infractiunea de seductie. Sunt studenta la drept, in Iasi, la Cuza. Si unul dintre subiectele de examen a ... (vezi toată discuția)
Fosta logodnica ma infectat cu herpes genital pe urma ma parasit iuliandante iuliandante Fosta mea partenera ma infectat cu herpes genital si dupa o relatie de 3 ani ma parasit , pot sa o dau in judecata ? Stiu si cand si unde a contactat boala ... (vezi toată discuția)