Buna ziua,
Va relatez pe scurt o mica intamplare din "Romanica" noastra. Am fost intr-una din binecunoscutele noastre statiuni turistice si din necesitatea unei conexiuni de internet wireless am fost la unul dintre restaurantele din zona, situat in incinta unei pensiuni turistice. Am comandat o bautura si mi-am instalat frumos laptop-ul, totul ok... La final am cerut nota si cand am scos laptop-ul din priza s-a produs un scurt-circuit in priza, urmat de un zgomot puternic. Prin urmare s-a ars un aparat DVD care era conectat la o alta priza. Nu sunt un bun electrician dar ma gandesc ca acesta s-a ars din cauza sigurantelor electrice care erau prea mari pentru instalatia aferenta.
Toate bune pana cand prin intermediul unui localnic care ma cunostea cat de cat bine, administratorul acestei pensiuni m-a hartuit telefonic si amenintat cu plangeri la politie si la alti chestori, pe motiv ca trebuie sa platesc factura de reparatie a aparatului DVD ( aceasta fiind in jur de 100 RON + combustibilul folosit pentru deplasarea aparatului la service 80 RON ) ; totul fiind absurd.
In cele din urma pentru a ma bucura de vacanta si a evita alte neplaceri am platit doar suma de 100 RON cat scria pe factura si am cerut copie dupa factura, copie dupa cartea de identitate a administratorului pe care l-am pus sa scrie k a primit aceasta suma, urmata de semnatura si stampila societatii.
Va rog sa ma indrumati referitor la o plangere/reclamatie si la ce organe as putea apela pentru a solutiona cumva aceasta problema in favoarea mea ca si client.
Eu zic sa faceti o reclamatie la Inspectia Muncii, acea priza nu avea ce sa caute neacoperita in spatiul destinat publicului.
Daca veneaun copil mic si baga degetele sau o sarma si se curenta ce mai facea administratorul.
Foarte rau ati facut ca ati platit acei bani.
Acum mergeti la Garda Financiara si solicitati un control datorita faptului ca nu v-au emis bon fiscal pentru consumatie.
Chiar daca este tarziu sa-l amendeze pentru asta vor gasi cu siguranta alte nereguli.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Reparatii laptop
LEELOO75
Buna ziua,
Problema mea este urmatoarea:
In data de 14.12.2011 am dus un laptop la reparat ( nu mai are garantie), cei de la service au spus ca nu are nimic ... (vezi toată discuția)
Avans la cazare
ancaapostol
Am platit un avans in luna mai (persoana fizica) pentru cazare la mare de pe 18 august (pensiune - cont persoana juridica). Plata, am facut-o la cererea ... (vezi toată discuția)