avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită sechestru
Discuție deschisă în Executare silită

sechestru

Buna ziua si La Multi Ani tuturor.
Deasupra mea,se pare ca se anunta in curand un sechestru(datorez bani la finante in urma unei firme ).Nu a-m bunuri proprii,deoarece sunt in indisponibilitate de a lucra in urma a 2 infarcturi,dar locuiesc impreuna cu fratele meu si fiul meu care au bunuri proprii.Va rog,poate aveti posibilitatea de a ma lamurii daca sechestrabile sunt doar bunurile mele sau si ale fratelui sau ale fiului meu.
Mii de multumiri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:58, 3 Ianuarie 2011
numai bunurile dvs, daca rudele dvs nu au legatura cu firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Info sechestru elena_31 elena_31 Buna seara,si mii de scuze ca intervin si eu cu o intrebare in acest forum,poate exista cineva care poate sa ma lamureasca in vre-un fel. Locuiesc impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita Davey Davey Buna ziua! Am un credit de nevoi personale fara garantii foarte restant (am reusit sa mai achit mici sume) dar sunt intr-o situatie critica. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Datorii la banca, familie stabilita in sua, apartament proprietate personala mirela_21 mirela_21 Buna ziua. Am cautat in subiecte un raspuns dar nu prea m-am lamurit. Stresul meu este ca sunt administratorul unui apartament (prin imputernicire notariala) ... (vezi toată discuția)