avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiei militare de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiei militare de urmas

doresc sa stiu ce lege reglementeaza recalcularea pensiei de urmas si care este termenul de depunere privind cererile de recalculare a pensiei militare de urmas
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 08:05, 4 Ianuarie 2011
Gasiti raspunsuri la intrebarile dvs. accesand link-ul de mai jos si citind toata discutia. La un moment dat s-a discutat si despre recalcularea pensiei militare de urmas.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie militara de urmas boxici1 boxici1 Am pensie militara de urmas din noiembrie 2001, in urma decesului sotului, pentru fetita mea de 12 ani. Acesta a fost MM3, a decedat la 27 ani in urma unui ... (vezi toată discuția)
Pensii militare de urmas - recalculare- krys_xndr krys_xndr Buna ziua, as vrea si eu sa stiu daca recalcularea pensiilor militare vor influenta si pensiile militare de urmas si daca in conditiile in care primesc pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas SUCIU_CRISTINA SUCIU_CRISTINA Buna ziua Mama mea are 74 de ani si beneficiaza de pensie militara de urmas din anul 1984, as dori sa ma informati daca trebuie sa depuna cerere pentru ... (vezi toată discuția)