Buna seara si La multi ani!
In anul 2002 intre sub. si mama mea sa incheiat un contract de vanzare-cumparare,pe imobilul parintilor pe baza cetificatului de mostenitior unde mama, figura ca unica mostrenitoare cu cota 1/1. In anul 2009 fratii mei sau adresat in instanta pentru nulitate absoluta a certificatului de mostenitor, hotararea instantei a fost nulitate absoluta a C.M. Intrebarea mea este contractul de vanzare - cumparare, in urma hotarari date de instanta mai este valabil sau decade automat conform principiului actului subsecvent.Mentionez ca fratii nu au cerut si anularea actului de vanzare-cumparare. Va multumesc.
Contractul de vanzare cumparare este valabil pana la data la care va exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila care va constata nulitatea contractului dumneavoastra.
Va multumesc pentru raspuns. Daca imi permiteti sa mai mentionez un mic detaliu legat de aceeasi problema.Fratii mei de la data hotararii date de instanta si pana in acest moment nau cerut partajul succesoral.Este un termen sa se deschida partajarea bunurilor succesorale de cand sa dat o hotararea judecatoreasca.
Lege sau coruptie
Brandushica
Domnilor avocati si stimati uitilizatori al acestui site , ma confrunt cu urmatoarea problema , in urma unui proces care avea ca obiect nulitatea absoluta a 3 ... (vezi toată discuția)