avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Arhivare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Arhivare

Buna ziua,
Am o firma cu dom. principal de activitate 7022, consultanta in afaceri si management. Firma intentioneaza sa ofere servicii de arhivare, in prima faza arhivare digitala (constand in scanarea documentelor) urmand ca in viitor sa se extinda oferta si in domeniul arhivarii propriuzise.
Asi vrea sa stiu, daca aceste servicii se incadreaza in domeniul CAEN 7022, daca nu, sub ce cod?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 09:02, 4 Ianuarie 2011
Serviciile de arhivare le gasiti la codul 9101 - Activitati ale bibliotecilor si arhivelor.
In explicarea acestui cod, se regasesc si serviciile de arhivare foto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen robert_11 robert_11 Din nefericire, am facut o greseala cand am ales codurile caen cand am constituit societatea. Doresc in aces sens sa schimb obiectul principal de activitate cu ... (vezi toată discuția)
Biblioteca online robert_11 robert_11 Sunt interesat in deschiderea unei biblioteci online. Mai concret, eu ar urma sa scanez carti (de toate tipurile, cu autori straini si romani, etc), si sa le ... (vezi toată discuția)
Inregistrare obiect de activitate ca persoana fizica autorizata Arhivist Arhivist Am o mare nelamurire in legatura cu codul CAEN, respectiv ce pot sa aleg la inregistrarea ca PFA. Am pregatire, specializare si experienta profesionala in ... (vezi toată discuția)