Sunt interesat in deschiderea unei biblioteci online. Mai concret, eu ar urma sa scanez carti (de toate tipurile, cu autori straini si romani, etc), si sa le pun spre vanzare in format digital pe un site. Deasemenea sunt interesat in arhivarea acestor carti/documente dupa anumite criterii, stabilite ulterior. As vrea sa stiu daca se poate ce coduri CAEN mi-ar trebui pentru o astfel de activitate. Va multumesc.
Este pretabil codul 9101 - Activitati ale bibliotecilor si arhivelor;
In explicatia codului se arata ca se pot desfasura ,, activitati ale bibliotecilor de orice tip"
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Schimbare cod caen
robert_11
Din nefericire, am facut o greseala cand am ales codurile caen cand am constituit societatea. Doresc in aces sens sa schimb obiectul principal de activitate cu ... (vezi toată discuția)
Biblioteca online
robert_11
Sunt interesat in deschiderea unei biblioteci online. Mai concret, eu ar urma sa scanez carti (de toate tipurile, cu autori straini si romani, etc), si sa le ... (vezi toată discuția)
Arhivare
Akarki
Buna ziua,
Am o firma cu dom. principal de activitate 7022, consultanta in afaceri si management. Firma intentioneaza sa ofere servicii de arhivare, in prima ... (vezi toată discuția)