avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... NEPLATA PENSIEI ALIMENTARE SI PROGRAMUL DE VIZITARTE ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

NEPLATA PENSIEI ALIMENTARE SI PROGRAMUL DE VIZITARTE AL MINORULUI

Am si eu o problema in urma cu 5 ani am avut o relatie cu a fata aceeasta ramanand insarcinata,am rupt relatia cu ea deoarece am aflat k ma insela nestiind k e insarcinata ,dupa ce a nascut aceeasta sia abandonat copilul in maternitate si a plecat in spania sa se prostitueze.a tinut legatura cu barbatul cu care ma inselat mintindul pe acesta ca este copilul lui. a venit in tara cvand avea copilul cam 3 ani intre timp copilul a crecut cu asistentii maternali. Sa angajat o perioada pana a reusit sa ia copilul dupa aceea a plecat iar sa se prostitueze. Intre timp eu am vazut copilul si semanandumi perfect am dato in judecata facandui testul ADN la copil acesta fiind de 99,9999999 al meu.Cat timp a stat copilul la ea a asistat la batai intretineau relatii sexuale in prezenta copiluluisi multe altele....Dupa ce am abtinut rezultatul ADN mia zis sa iau copilul si sa fac fac bors cu el,eu am luat copilul am obtinut si incredintarea copilului fara sa scrie vreun program de vizita si de atunci cresc eu copilul.primul lucru care lam facut cand mia dat copilul mam dus direct la psiholog cu el deoarece povestea la toata lumea cum lua bataie maicasa cum dormea pe jos langa masina de spalat pe gresie cum ii dadea cu batul in gura cum ii curgea sange din cap cum o dadea afara noaptea in ploaie afara in pijamale cum vedea femei dezbracate la televizor(filme xxx)si imi mai arata si mie acasa cum facea flotari tasu de atunci cu maicasa dezbracati .Dupa ce mia dat copilul a plecat din nou sa se prostitueze .Eu intre tim am inceput sa am o relatie si urmeaza sa ma insor cu o fata care ma acceptat cu tot cu copil acesta iubindo foarte mult si ea la fel acesta spunandui mama.Fata ainteles ca copilul nu are nici o vinapentru toate care sau intamplat.Masa a venit in tara sa dus innapoi la sotul ei acesta lundui toti bani si gonindo de acasa.Atunci ea a vrut sa vada copilul eu nu am lasato spunandui ca baiatul spune altcuiva mama.Cand iam zis vrei sa vezi baiatul dar iai adus si tu macar o bomboana ea mia raspuns NU AM VRUT.De sarbatori am fost pe la o matusa dea ei sal mai vada ca el o iubeste mult aceeasta lundul pe ascuns si sunando pe masa pe mes spunandui hai sa vorbesti cu mama dar nu ia zis care cand a vazuto copilul a inceput sa tipe ca nu este ea mama lui ca daca il iubea il crestea si a venit la mine spunandumi ca nu vrea sa vorbeasca cu ea ca nu este mama lui ea fiind tot in spania sa se prostitueze.Vreau sa spun ca eu nu iam amintit niciodata de ea numai daca el ma intreba altfel eu nici nu pomeneam o iubeste foarte mult pe actuala si nu avea rost.Aceasta nu mia platit nici cheltuieli de judecata nici pensie alimentara nici macar 1 luna Vreau sa stiu cum pot sa obtin bani si ce trebuie sa fac sa o impiedic sa vada copilul ca daca lar vedea ar ceda nervos.De ce spun asta deoarece cand mi la dat masa a inceput sa se dea cu capul de pereti si spunandumi(tineti cont avea doar 3 ani atunci) de ce nu vrea mama sa ma creasca sa dus sal creasca pe x(actualul sot).
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:13, 3 Ianuarie 2011
n-o lasati sa-l vada si gata. sa va dea in judecata, daca doreste drept de vizita.
in privinta pensiei , e cam greu sa vedeti bani de la persoana respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara- mutare creditor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna seara Am o fetita de 9 ani care ia fost incredintata tataului si instante a stabilit sa ii dau pe luna suma de 150 lei eu mam mutat in spania miam refacut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, de un an de zile sunt împreună cu o fată de 14 ani iar eu am 22 ... Benionut22 Benionut22 Bună ziua, Aș dori niște răspunsuri. De un an de zile sunt împreună cu o fată de 14 ani iar eu am 22. Totul a început anul trecut în luna august ... (vezi toată discuția)
Buna - va rog sa ma ajutati cu un sfat - am aflat ca am o fetita ... danielmihaiveciunca danielmihaiveciunca Buna - va rog sa ma ajutati cu un sfat - Am aflat ca am o fetita când amica avea 2 ani jumate - nu căsătorie nu relație - doar câteva zile de concediu ... (vezi toată discuția)