Societate dizolvata ??=dispusa prin incheiere judecator delegat nr.1526/21.11.2001,masura necontestata care ramane irevocabila.
Dupa 9 ani,se cere de catre Reg. Comerului instantei radierea societatii,care se aproba,dar Adm.Finantelor face recurs si cere numirea unui lichidator.deoarece spun ca e o restanta de 1.400 lei de plata si vor sa numeasca un lichidator.
Intrebare:
- Lichidatorul se numeste in primele 3?- 6? luni a stadiului de dizolvare a societatii,sau in ori ce stadiu al societatii pina la radiere?
- Daca nu platesc suma,vor face dosar de executare silita?
- Daca platesc suma restanta(nu a-m avut la cunostinta ca am asa ceva)de 1.400 lei,ma mai poarta prin tribunale?mai numesc lichidator?Multumiri ...din nou tuturor.
De platit a-m platit suma ceruta in instanta,respectiv 1.467 lei .Pe borderoul lor deasupra sumei totale in drept cu "ACCESORII NEINSTITUITE " era si un 233,nu stiu sigur daca erau lei sau vre-un cod.
De preferinta ar fi,daca e legal sa ma prezint si sa dau personal chitanta,deoarece pe citatie este mentionat ca am obligatia de a depune intampinare cel tarziu in 5 zile fata de termen si avind in vedere,data actuala,mai sunt doar 4 zile....
Datorii la buget
Theo_95
In registrul comertului societatea apare dizolvata,deci sa inteleg ca cei de la Finante nu au castigat recursul?
Daca societatea este dizolvata din 2005 se ... (vezi toată discuția)
Lichidare firma
coriand
Buna ziua,situatia este urmatoarea:
La data de 12.06.2006 Oficiul Registrului Comertului cheama in judecata firma in vederea dizolvarii,in baza legii ... (vezi toată discuția)