avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea contractului de inchiriere autentificat
Discuție deschisă în Executare silită

executarea contractului de inchiriere autentificat

am si eu o intrebare legata de executarea contractului de inchiriere autentificat la notar...am inteles ca este titlu executori, trebuie doar investit cu formula executorie...
intrebarea mea este ce se intampla dupa executare? sam inteles ca se pot executa doar sumele de bani din contract, nu poate fi evacuat chiriasul...deci ce se intampla dupa executare...continua contractl de inchiriere? si daca da, ce fac daca dupa alte cateva luni chiriasul ramane din nou restant? il investesc din nou?
Cel mai recent răspuns: Novac Razvan , Consilier juridic 10:27, 4 Ianuarie 2011
...conf art 66 din legea 36/1995 este titlu executor pt creante certe, lichide si exigibile...parerea mea e ca pt chirie e de ajuns sa va adresati unui executor fara a mai merge la instanta pt investire...pt evacuare trebuie sa solicitati rezolutiunea contractului si abia apoi evac...
asta am inteles...dar ce nu inteleg este ce fac dupa executare...contractul continua? si daca chiriasii nu platesc din nou ce se intampla? il duc din nou la executor? pot?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de bunuri in indiviziune ion minca ion minca Am acordat un imprumut prin notar. Imprumutul este cu titlu executoriu si este garantat cu intreaga avere mobila si imobila. Termenul de restituire a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta ciubotarudan ciubotarudan Am dat cu imprumut notarial 20.000 lei.Termenul a fost 25.04.2011. Cum pot sa-mi recuperez banii? In contract scrie ca :,,Prezentul act constituie titlu ... (vezi toată discuția)
Masuri de precautie inchiriere tvlad tvlad Buna ziua! Doresc a-mi inchiria spatiul comercial si as dori sa stiu care sunt masurile cele mai sigure de precautie in cazul in care chiriasul nu-si ... (vezi toată discuția)