avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat

mi-a expirat de 4 zile si am bilet la avion dus intors ce sanse am sa ajung in romania?
va rog raspundetimi repede
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:02, 4 Ianuarie 2011
Prezinta pasaportul, daca nu e expirat si acela. S-ar putea sa ai probleme cu buletinul expirat.
avand in vedere ca va urcati in avion spre romania, nu cred sa nu va lase sa plecati din tara respectiva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletin expirat mio expirat de 4 zile si am bilet la avion dus intors ce sanse am sa ajung in romania? va rog raspundetimi repede (vezi toată discuția)
Buletin expirat dar in romania valabil - calatorii cu avionul loredana zzzz loredana zzzz buna ziua ! Sunt in Franta si buletinul meu a expirat pe 16 aprilie si mi-am facut pasaport dar e in curs de solutionare , iar eu am bilete de vacanta pe 13 ... (vezi toată discuția)
Document expirat Roxdia Roxdia Sunt in Italia, as dori sa plec in România. Menționez că am buletinul expirat si pasaport nu am deloc. Titlul decalatorie îl pot lua după ce i-au bilete ... (vezi toată discuția)