avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buletin expirat dar in romania valabil - calatorii cu ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buletin expirat dar in romania valabil - calatorii cu avionul

buna ziua !
Sunt in Franta si buletinul meu a expirat pe 16 aprilie si mi-am facut pasaport dar e in curs de solutionare , iar eu am bilete de vacanta pe 13 iunie paris -spania! la ambasada mi-au zis ca din cauza starii de urgenta expirarea buletinelor se prelungesc cu 90 de zile ; Dar cum dovedesc eu asta la aeroport ?
Cum sa procedez?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:02, 2 Mai 2022
Buletinul e valabil in tara , e inutil ce vi s-a zis.
Nu o sa va urcati in avion cu buletinul expirat.
Daca nu rezolvati cu pasaportul, mai bine va schimbați data biletelor de vacanta.
Cand ati depus actele pt pasaport?
Pe 19 Aprilie !
poate aveti noroc sa va vina pana sa plecati, mai intrebati la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stare de alerta,noua c.i nu e eliberata la timp(dupa casatorie)cum pot calatorii in strainatate? AleIoana122 AleIoana122 Buna ziua! ma confrunt cu un mic impas, in luna mai ma casatoresc si in luna iunie am programata vacanta , in cazul in care contextul epidemiologic actual va ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat, intrare in tara axelluke axelluke Daca plec in vacanta pentru 3 zile, intr-o tara din UE, si imi expira buletinul cu o zi inainte de a ma intoarce, risc sa fiu oprit la aeroport sau sa am alte ... (vezi toată discuția)
Buletin expirat mi-a expirat de 4 zile si am bilet la avion dus intors ce sanse am sa ajung in romania? va rog raspundetimi repede (vezi toată discuția)