avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat, intrare in tara
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat, intrare in tara

Daca plec in vacanta pentru 3 zile, intr-o tara din UE, si imi expira buletinul cu o zi inainte de a ma intoarce, risc sa fiu oprit la aeroport sau sa am alte probleme?
Ultima modificare: Joi, 19 Ianuarie 2017
axelluke, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:10, 19 Ianuarie 2017
Daca va deplasati cu avionul veti avea nevoie de un titlu de calatorie eliberat de ambasada sau consulat. Din 3 zile, 2 zile le veti petrece pe la ambasada.
Ori va schimbati CI inainte de plecare, ori va faceti pasaport la urgenta.
In regula.
Atunci voi folosi pasaportul, inca valabil.
Multumesc pentru raspunsul prompt.
Buletinul il puteti schimba cu 180 de zile inainte de expirare. Pentru ce sa asteptati sa va expire. In 7 -10 zile sunteti in posesia actului de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buletinul si pasaportul sunt expirate, locuiesc la londra si am vacanta planificata pentru turcia in iunie camdelasator camdelasator Am planificat o vacanta in Turcia inca de anul trecut, deja este platita. Eram constient ca imi expira actele de calatorie dar am aplicat pentru cetatenie ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate expirata, calatorie in ue soringoldenkid soringoldenkid Buna seara ma numesc Sorin si as dori sa ma lamuriti intr-o problema........pe 27 ianuarie imi expira CI dar problema e ca eu sunt in Italia si pot veni acas ... (vezi toată discuția)
Venire in tara cu pasaport expirat alaalina alaalina Buna ziua.Am nevoie de ajutorul dvs...locuiesc in Italia cu familia mea,avem doi copilsi carora le-a scazut pasapoartele.Precizez ca nu aveam de gand sa ma ... (vezi toată discuția)