avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare certificat energetic-obligatoriu la incheierea ...
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

certificat energetic-obligatoriu la incheierea contractelor de vanzare-cumparare locuinte?

Buna ziua. Certificatele de atestare energetica urmau sa devina obligatorii de la 01 ianuarie 2011, in cazul vanzarii unei locuinte. Notarii au primit comunicari in acest sens? Pot sa autentifice contracte de vanzare cumparare si in lipsa certificatului? Ce se mai stie despre subiect?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 12:47, 4 Ianuarie 2011
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile legale, notarii pot autentifica actele de instrainare a imobilelor si fara acest certificat, cu acordul partilor.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat energetic danielharaga danielharaga Buna ziua, Stiti cumva daca este obligatoriu sa prezinti si certificat energetic pt. a inchiria o locuinta ( in Iasi ) ???? Multumesc .... (vezi toată discuția)
Contract v-c imobil fără certificat de performanță energetică. este acesta un motiv de nulitate? tomyblue tomyblue Buna seara,doresc sa merg la notar impreuna cu concubina mea (suntem impreuna de 14 ani) si sa fac un act de vanzare cu drept de habitat (pt.mine) ,asta ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil fara detinerea certificatului de performanta energetica a cladirii dupa 1 inauaria 2011 Tabita Gafitescu Tabita Gafitescu Buna ziua! Am cumparat in urma cu aproximativ o saptamana un apartament, iar in momentul in care am recitit contractul de vanzare-cumparare (dupa semnare) ... (vezi toată discuția)