avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită concurs admitere in meseria de executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

concurs admitere in meseria de executor judecatoresc

stie cineva ceva despre c oncursul din 20 ianuarie pt admitere in profesia de executor? eu m-am inscris...imi da cineva ceva sfaturi?
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 16:55, 4 Ianuarie 2011
buna. prea multe nu stiu ptr ca nu s-au afisat. in afara de tematica.... ptr ce post candidezi?
:)
Ma faci sa rad.
Ce sfaturi? In legatura cu ce?
Cu faptul ca vrei sa intri in cea mai tare casta din romania care are doar 500 membri?
Casta care a avut tupeul sa bage in statutul publicat in M. Oficial faptul ca pentru cei care intra fara examen se plateste o taxa de 5.000 euro si daca esti ruda sau afin de-al unui executor judecatoresc nu platesti nicio taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inppa emadinu emadinu Am nevoie de cateva informatii legate de examenul de admitere in INPPA : -daca exista o carte de grile recomandata -tematica examenului -valoarea taxei ... (vezi toată discuția)
Admitere avocatura septembrie 2005 yadhira yadhira Buna ziua dragi colegi. Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum ... (vezi toată discuția)
Tutorial admitere avocatura roumanie roumanie As dori si eu niste informatii despre ce pasi trebuie sa urmezi ca sa intri in avocatura. Probabil unii gandesc de pe acum ca am terminat facultatea cum a ... (vezi toată discuția)