avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte necesare transport carne, in tara.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte necesare transport carne, in tara.

Buna ziua,
Doresc sa incep o mica afacere si m-ar interesa care sunt actele si conditiile in care se poate transporta carne in Romania.

Alte discuții în legătură

Ce autorizatii imi sunt necesare pentru a putea vinde in targuri si balciuri, mititei, carne la gratar, etc? Andrei Sidorof Andrei Sidorof Buna seara! Imi puteti spune cam ce autorizatii mi-ar trebui pentru a incepe o mica afacere, activitatea se v-a desfasura in targuri, festivale, etc, cu ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene in domeniul transport perisabil si construirea unui depozit frigorific kyoto10 kyoto10 Buna ziua , Daca ma poate lamuri cineva in acest sens si anume construirea unui depozit frigorific , centru logistic , achizitionarea de noi TIR-uri ... (vezi toată discuția)
Preparate prelucrate in mod traditional crysionela crysionela Buna ziua, Vreau sa deschid o societate care are ca profil prepararea si vanzarea produselor traditionale romanesti din carne si lapte, in mediul rural. ... (vezi toată discuția)