avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce autorizatii imi sunt necesare pentru a putea vinde ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce autorizatii imi sunt necesare pentru a putea vinde in targuri si balciuri, mititei, carne la gratar, etc?

Buna seara! Imi puteti spune cam ce autorizatii mi-ar trebui pentru a incepe o mica afacere, activitatea se v-a desfasura in targuri, festivale, etc, cu produse din carne preparate pe gratar.
Mentionez ca firma a fost deschisa recent autorizata pe codurile CAEN specifice acestei branse. M-a intereseaza care sunt conditiile minime pentru a putea incepe activitatea?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:29, 10 Martie 2019
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert cu amanuntul Clara_Sapun Clara_Sapun am o societate care urmeaza sa vanda produse alimentare (mici, bere, frigarui, piept de pui, aripi pui etc.. la targuri mai preciz zilele orasului) Pana acuma ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Afacere.... alcs_alx alcs_alx Am de gand in viitorul foarte apropiat sa imi deschid o afacere. Cu aceasta afacere sa pot participa la targuri si expozitii. Vreau sa vand bauturi ... (vezi toată discuția)