Cum am mai spus, dar probabil nu s-a inteles....Faptul ca pacientul, platitor de C.A.S., a substituit asigurarea de care beneficia conform normelor legale cu cheltuieli..."""""suplimentare"""", este in drept de a i se restitui suma alocata. La fel si cand merge pacientul in occident si beneficiaza de un maxim de cheltuieli medicamentoase sau de internare, interventii, e.t.c. Acum, pantru ca, traim in romania si dreptul e recunoscut DOAR DE ceea ce e scris in codul civil s.a.m.d., confirmat de instante, nu vad nici un impediment in a astepta abuzantul sa fie dat in judecata, stiind ca 99% nu vor actiona, si, daca se va gasi cineva realist in proportie de 1%, va avea parte de "educatia", conform careia SUPUNEREA e principiul de baza. Parerea mea sincera e ca subiectul e departe de adevar privind soarta pacientului.(medici a caror cunostinte profesionale e potrivit CUNOSTINTELOR(relatriilor.influentelor,bani,e.t.c.)profesionalismul e potrivit.....actiunilor fizice si nicidecum psihice ca urmare a unui intelect dezvoltat potrivit cunostintelor asimilate in facultate.
SOARTA PACIENTULUI NU E DISPUSA DE MANAGER. SOARTA FINANCIARA, POATE...SI AICI VEZI MAI SUS RASPUNSUL.
Legal, are dreptul la restituirea banilor cheltuiti, dar, parerea mea e ca nu vorbim de romanica.