avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SCOATERE DIN GESTIUNE CARTUSE PENTRU IMPRIMANTA ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SCOATERE DIN GESTIUNE CARTUSE PENTRU IMPRIMANTA EXPIRATE

Care sunt procedurile care se fac pentru a scoate din gestiune cartuse de imprimanta care erau pentru vanzare dar au expirat?
Care este inregistrarea contabila?
Cel mai recent răspuns: memitsc , utilizator 18:33, 9 Ianuarie 2011
6581 = 371 la pret de achizitie
6581 = 4427 24% din valoarea de mai sus
371 = 4428 (in rosu) pt. valoarea tva neexigibil (daca era claculat prin NIR, in cazul gestiunii la vanzare cu amanuntul)
371 = 378 (in rosu) pt. valoarea adaosului comercial (in acelasi conditii de la tva neexigibil).

Mai puteti considera vandute la pret de 1 leu/buc. cartusele, caz in care trebuie sa faceti si factura. Inregistrarile in acest caz sunt stiute.
florinsavu a scris:

Mai puteti considera vandute la pret de 1 leu/buc. cartusele, caz in care trebuie sa faceti si factura. Inregistrarile in acest caz sunt stiute.

Am voie sa vând sub prețul de achiziție ? Nu trebuie sa declar la "consumatorii de contributii" ca am perioada de promotii ? #-o
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
memitsc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inreg contabile de la neplatitor de tva la platitor negut_dorina negut_dorina rog , ce inreg conrtabile se fac de la neplatitor de tva la platitor de tva la o soc de comert cu amanuntul.va multumesc (vezi toată discuția)
Neplatitor tva devine platitor animis animis Buna ziua, Am o societate care trebuia sa devina platitoare de TVA din 01.11.2011 dar deoarece nu am observat la timp si am depus cu intarziere 010 am primit ... (vezi toată discuția)
Magazin second hand Madalina Pascu Madalina Pascu Va rog sa ma ajutati cu un magazin second hand...marfa se achizitioneaza la kilogrram si se vinde la bucata(asta dupa ce cantareste fiecare bucata in ... (vezi toată discuția)