avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1182 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sarcina cand ai contract pe termen determinat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sarcina cand ai contract pe termen determinat

Sunt angajata la o firma pe perioada determinata de 1 an de zile (data inregistrarii la ITM 4.11.2010) .Anul acesta as fi vrut sa raman insarcinata ,dar nu stiu cum sa fac , pentru a putea beneficia de concediu de crestere copil.
Mentionez ca anterior am avut tot contract pe perioada determinata 10.2009-09.2010 ,dupa am avut o luna pauza si apoi actualul contract cel de pe 4.11.2010.
Rog un raspuns sau o indrumare catre cineva abilitat in aceasta chestiune .
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 5 Ianuarie 2011
andreea09, utilizator

Alte discuții în legătură

Am dreptul la vreun venit ? Ynes2 Ynes2 Buna ziua va rog mult sa ma ajutați cu un răspuns , eu am lucrat din data de 12.09.2018 pana pe data de 5.06.2019 la o firma . Apoi am avut pauza 3 luni timp ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie creștere copil bună seara, am lucrat la o firma ... Raysa94 Raysa94 Indemnizatie creștere copil Bună seara, Am lucrat la o firma 13 luni,mi-am dat demisia pe 28.07.2020,am avut pauza 2 luni și 15 zile ,la actualul loc de ... (vezi toată discuția)
Întrerupere loc de munca lrslrs lrslrs Bună ziua, Doresc sa știu ce perioada de timp pot sa am întrerupere de la ultimul loc de munca. Pe 27 Decembrie o sa fie ultima mea zi la actualul loc de ... (vezi toată discuția)