avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare itm

buna ziua,ma numesc Alina,si pe data de 08 12 2010,am facut o sesizare la itm,dar nu am primit nici un raspuns.care este termenul limita de raspuns?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 27 Ianuarie 2011
Sesizarea o depuneti la ITM in raza caruia isi are sediul social angajatorul .. in sesizare mentionati toate aspectele legate de nerespectarea legislatiei muncii de catre angajator - neplata salariului, munca in zilele de repaus saptamanal si neplatita sau compensata cu zile libere platite etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre programul de lucru matachemacelaru matachemacelaru X-(angajatorul modifica programul de lucru zilnic,si saptamanal .Am contract de munca de 8 ore zilnic de14 ani programul a fost de 6 ore in 2 ture o sambata ... (vezi toată discuția)
Inventar in caz de demisie leony2005 leony2005 Buna ziua Incepand cu data de 15.09 mi-am depus demisia la societatea la care lucrez, dar avand gestiune dansii au solicitat sa facem inventar, lucru pe care ... (vezi toată discuția)
Ilegalitate program de lucru pauseniuc pauseniuc Buna seara as dori sa va intreb cui pot sa ma adresez in legatura cu o problema care a aparut la mine la servici in primul rand as spune ca sunt din satu mare ... (vezi toată discuția)