avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evidenta la intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evidenta la intretinere

Buna seara,
vin cu rugamintea ,daca ati putea sa-mi argumentati de la ce varsta(luni) se ia in evidenta la intretinere un bebelus.Este vorba despre o hotarare interna a fiecarei asociatii de proprietari sau este specificat printr-un cadru legal?Va multumesc.O seara buna.
Cel mai recent răspuns: anamaria80 , utilizator 20:53, 4 Ianuarie 2011
de la data cand este adus in spatiul locativ.
Este o decizie a asociatiei de proprietari. Bebelusii sunt persoane cu acte in regula si deobicei sunt introdusi la intretinere de cum sunt adusi acasa in luna urmatoare.
Multumesc pentru raspunsurile prompte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil nou nascut trecut la intretinere constsil constsil de la ce varsta se trece un bebeluș la întrținere? (vezi toată discuția)
Nou-nascut la plata intretinerii? de la ce varsta este trecut un copil la intretinere si in baza carei legi ? Ambrozie Ambrozie Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in privinta subiectului din titlu. Exista undeva specificat in Legea Asociatiei de Proprietari (sau in alta ... (vezi toată discuția)
Trecerea nou-nascutului la intretinere bibic bibic buna ziua as dori sa stiu si eu daca un copil nou nascut plateste la asociatie femeia de serviciu si curenrul pe scara timp de in an ? va multumesc (vezi toată discuția)