avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... renuntare la abonament de internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

renuntare la abonament de internet

Buna seara.
Am un abonament de internet de la orange, pe 2 ani, incheiat in noiembrie 2009. Merge extrem de prost si as vrea sa stiu daca se poate sa renunt la el. Ma puteti ajuta cu o informatie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kaya , utilizator 20:52, 5 Ianuarie 2011
problema e ca vi se va cere o taxa de reziliere si e scumpa....deci....
faceti o notificare scrisa catre operatorul de telefonie mobila prin care solicitati rezilierea intrucat nu sunteti multumit de calitatea vitezei si in functie de raspunsul pe care il veti primi faceti si o sesizare scrisa catre OPC.
ar trebui sa se faca verificari tehnice care sa sustina nemultumirea dvs, luati toate numerele de inregistrare, numele persoanelor cu care ati vorbit, cititi cu atentie contractul poate gasiti vreo ''portita''. in functie de raspuns, insistati, reveniti si poate se rezolva
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract internet adimar52 adimar52 Am un contract de furnizare servicii internet cu Orange pe timp de 2 ani.Contractul este inceput in februarie 2010.Datorita serviciilor proaste pe care le ... (vezi toată discuția)
Contract incheiat fara semnatura clientului Madalinaisac Madalinaisac Buna ziua! Problema mea este legata de un contract care a fost incheiat abuziv, dupa parerea mea. In primavara, am primit un telefon de la Orange prin care ... (vezi toată discuția)
Faceti abuzuri ContSters373704 ContSters373704 uitati ce este,nu imi tot inchideti mie postarile daca nu va convin voua.va faceti publicitate,mergeti pe like,clicuri,publicitate si am copiat raspunsurile ... (vezi toată discuția)