avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ANAF. intrebare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ANAF. intrebare

am un bar si am de achitat suma de 300 mil la impozite, am fost instintat de catre ANAF (Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ) precum ca mi se va face dosar penal. vreau sa aflu care va fi pedeapsa aplicabila ( inchisoare sau alceva )

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Popa Adrian , Contabil 09:41, 5 Ianuarie 2011
Cum anume suna instiintarea de la anaf?
In mod normal va trimit la sediu executare siliata cu titlu executoriu, dupa care va blocheaza conturile ...................va pun sechestru pe bunuri..................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie instintare bryan bryan La executarea silita ,mai trebuie instintat debitorul? am trimis somatia +titlu executoriu confrm codului fiscal. art.9alin2lit d si art.145 , atr.141 eu ... (vezi toată discuția)
Anaf adresa de instiintare privind infiintarea popririi Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, Am primit in contul online de la ANAF o \"[b]Adresa de instiintare privind infiintarea popririi[/b]\" in format .pdf si contine urmatorul ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe casa si pe bunuri anca888 anca888 Buna ziua, am si eu o intrebare.am o intreprindere familiala .si am strans o datorie la ANAF de 12000 lei pe firma(cartea de munca) si 5000 lei pe CNP. Va ... (vezi toată discuția)