avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salar in vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salar in vacanta

Am un contract cu durata nedeterminata, 5 zile pe saptamana, 8 ore pe zi. In perioada 15 iunie-15 septembrie nu mai lucram, iar patronul nu ne mai plateste nici un salar. Va indic faptul ca nu solicitam concediu fara plata. In ce baza poate el face aceasta intrerupere a activitatii fara sa ne plateasca nici un ban si fara sa ne desfaca contractul de munca. Nici in contract nu apare aceasta intrerupere a activitatii. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: rosu gheorghe , utilizator 19:47, 4 Ianuarie 2011
Acest lucru numai patronul il poate sti.
Va rugam sa-l intrebati pe dansul si cu raspunsul primit, reveniti si atunci va putem da sfaturi.
Dupa cum prezentati situatia pare a fi o incalcare flagranta a legii.
Incercati si la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt in concediu fara plata la solicitarea firmei c79 c79 lucrez de peste un an la o croitorie serie unde am un contract de munca pe perioada nedeterminata ca muncitor calificat cu salarul minim pe economie dar defapt ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca de o ora gheorghe28 gheorghe28 Buna seara. Astazi am depus o sesizare la ITM, in care am specificat ca patronul magazinului la care sunt angajata cu contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva iulia1991 iulia1991 Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: am lucrat un an jumate la o cafenea. In data de 27.03 am vb cu patronii sa mi dea 2 saptamani, restul din concediul ... (vezi toată discuția)