Buna. Am o nelamurire. Intocmesc pentru prima data o nota de lichidare.
La rubrica cu veniturile brute incasate pe ultimele 6 luni eu am trecut cele 6 luni ca fiind:
2007 octombrie , noiembrie, decembrie - 528 brut ron pt fiecare
2008 ianuarie , februarie, martie 528 brut
Ce voi trece pe luna martie, avand in vedere ca statul de plata inca nu e facut?
Eu ma gandeam sa trec brutul cum ar fi pe ianuarie si februarie.
Si inca ceva!!!!!!!!!!!!!!!!! se mai ia in calcul si asta?
Anul acesta nu s-a beneficiat de concedii de odihna.
Anual sunt 22 de zile de concediu, rezultate din contractul de munca. deci ar veni de platit doar zilele de concediu pe ianuarie, februarie, martie? adica 22 zile/ 12 luni* 3luni*8 ore* pretul orei?
si ce rezulta il adun cu brutul?
sau se scad contributiile si se aduna la net?
ce trec totusi in rubrica caci mie imi cere bruturi incasate!!
astept un raspuns, va multumesc
La venituri brute treci veniturile brute incasate (salariul de incadrare + sporuri - in caz ca se acorda) incasate pe lunile oct - dec 2007 si ian - martie 2008 (salariul de incadrare + sporuri - in caz ca se acorda).
C.O. neefectuat care se va compensa in bani este de 5,5 zile lucratoare. Prin urmare, 6 zile de C.O. i se vor compensa in bani.
O problema salariul minim de la 1 ianuarie nu mai este 528, ci 600 lei .....
In nota de lichidare se trec veniturile brute realizate in ultimele 6 luni, nu doar salariul de incadrare + sporuri. Pt.luna martie puteti face un stat de plata individual, pt a-i stabili corect drepturile salariale (inclusiv indemnizatia pt.CO neefectuat). In cazul in care fostul salariat se angajeaza in alta parte si va beneficia de concediu medical in urmatoarele 6 luni, aceste venituri vor sta la baza calculului indemnizatiei de concediu medical.