avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nota de lichidare- zilele de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nota de lichidare- zilele de concediu

Buna. Am o nelamurire. Intocmesc pentru prima data o nota de lichidare.
La rubrica cu veniturile brute incasate pe ultimele 6 luni eu am trecut cele 6 luni ca fiind:
2007 octombrie , noiembrie, decembrie - 528 brut ron pt fiecare
2008 ianuarie , februarie, martie 528 brut
Ce voi trece pe luna martie, avand in vedere ca statul de plata inca nu e facut?
Eu ma gandeam sa trec brutul cum ar fi pe ianuarie si februarie.
Si inca ceva!!!!!!!!!!!!!!!!! se mai ia in calcul si asta?
Anul acesta nu s-a beneficiat de concedii de odihna.
Anual sunt 22 de zile de concediu, rezultate din contractul de munca. deci ar veni de platit doar zilele de concediu pe ianuarie, februarie, martie? adica 22 zile/ 12 luni* 3luni*8 ore* pretul orei?
si ce rezulta il adun cu brutul?
sau se scad contributiile si se aduna la net?
ce trec totusi in rubrica caci mie imi cere bruturi incasate!!
astept un raspuns, va multumesc

Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 23:06, 25 Martie 2008
La venituri brute treci veniturile brute incasate (salariul de incadrare + sporuri - in caz ca se acorda) incasate pe lunile oct - dec 2007 si ian - martie 2008 (salariul de incadrare + sporuri - in caz ca se acorda).
C.O. neefectuat care se va compensa in bani este de 5,5 zile lucratoare. Prin urmare, 6 zile de C.O. i se vor compensa in bani.

O problema salariul minim de la 1 ianuarie nu mai este 528, ci 600 lei .....
da, aveti dreptate. va multumesc
In nota de lichidare se trec veniturile brute realizate in ultimele 6 luni, nu doar salariul de incadrare + sporuri. Pt.luna martie puteti face un stat de plata individual, pt a-i stabili corect drepturile salariale (inclusiv indemnizatia pt.CO neefectuat). In cazul in care fostul salariat se angajeaza in alta parte si va beneficia de concediu medical in urmatoarele 6 luni, aceste venituri vor sta la baza calculului indemnizatiei de concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie concediu de odihna. preda sorina preda sorina Cum calculez indemnizatia pentru concediu de odihna in urmatorul caz: Am un salariat care pleaca in concediu de odihna 4 zile in aprilie. Calculez media ... (vezi toată discuția)
Plata concediu neefectuat moneytaker moneytaker Buna ziua. Vreau sa ma clarific cu privire la plata concediilor de odihna neefectuate. Nu am luat concediu pe 2011, 2012, 2013, iar in 2014 intre 18 martie ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna neefectuat barnar46 barnar46 Sunt incadrat in munca in septembrie 1968. In noiembrie 2008 doresc sa ies la pensie. Nu am beneficiat de concediu in anul in curs. Cum se calculeaza ... (vezi toată discuția)