avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare nume de stradã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare nume de stradã

Va rog să-mi spuneţi în cazul schimbării numelui de stradă pe cheltuiala cui ar trebui să facă schimbare la actele din Oficiul de cadastru al primăria sau al proprietarului?Din 1990 de 2 ori a fost schimbată numele străzii, nu ştiu dintre locuitori cine a fost de acord,dar eu ştiu că nici nu am fost întrebată, numai că acum mi-a trebuit actele casei am plătit la primărie ca după o săptămînă primarul să semneze o hîrtie cu care m-am dus la cadastru unde iar plătesc ca să schimbe numele străzii pe acte.Dacă primăria schimbă numele străzii de ce nu schimbă la toate oficiile?

Alte discuții în legătură

Schimbare acte in cazul schimbarii numelui strazii lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi spuneti daca in cazul schimbarii numelui unei strazi se schimba si cadastrul casei (cadastrul pentru fiecare apartament din ... (vezi toată discuția)
Schimbare actelor casei in cazul modificarii numelui strazii lucian1956 lucian1956 Buna ziua, In cazul modificarii numelui strazii, trebuiesc schimbate actele casei (cadastru, intabulare, actele de proprietate, etc) ? Multumesc pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care ... sava98 sava98 Buna ziua! Doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care am achizitionat-o acum 20 de ani, undeva la tara. A fost facut atunci cadastrul de fostul ... (vezi toată discuția)