avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare actelor casei in cazul modificarii numelui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare actelor casei in cazul modificarii numelui strazii

Buna ziua,

In cazul modificarii numelui strazii, trebuiesc schimbate actele casei (cadastru, intabulare, actele de proprietate, etc) ?

Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: lucian1956 , utilizator 15:27, 14 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Cadastrul si intabularea se schimba automat de catre Oficiul de cadastru.
Actele de proprietate NU se schimba.
Solicitati de la primarie o adeverinta din care sa rezulta ca fosta adresa este schimbata in actuala si este suficient.
Multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nomenclator stradal 18bubu 18bubu In cazul in care actele mele de proprietate sunt pe o adresa care intre timp s-a schimbat in sensul ca este un alt nume de strada sau nr.influenteaza in vreun ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte in cazul schimbarii numelui strazii lucian1956 lucian1956 Buna ziua, Am rugamintea sa-mi spuneti daca in cazul schimbarii numelui unei strazi se schimba si cadastrul casei (cadastrul pentru fiecare apartament din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care ... sava98 sava98 Buna ziua! Doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care am achizitionat-o acum 20 de ani, undeva la tara. A fost facut atunci cadastrul de fostul ... (vezi toată discuția)