avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nomenclator stradal
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nomenclator stradal

In cazul in care actele mele de proprietate sunt pe o adresa care intre timp s-a schimbat in sensul ca este un alt nume de strada sau nr.influenteaza in vreun fel faptul ca eu vreau sa inchiriez, iar viitorul chirias are nevoie pentru o autorizatie? multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 15:47, 20 Ianuarie 2010
Pentru mai multa siguranta, puteti solicita la primarie o adeverinta din care sa reiasa ca fosta dvs. adresa (respectiv strada si nr) a devenit, in baza hotararii consiliului local nr___/___________ actuala adresa (cu strada si nr.), adeverinta eliberata spre a va servi "la nevoie".
dar dc merg asa in continuare exista cumva vreun text de lege care ma impiedica?
sau pe viitorul meu chirias?si dc iau adeverinta de care ziceti nu tb sa schimb si schitele cadastrale nu?
multumesc
buna ziua!
intelg ca imobilul este intabulat.
aceasta adresa duce la CF i se noteaza schimabarea numelui strazii.
Nu cred ca exista vreun text de lege care sa va impiedice sa va pastrati actele asa cum sunt (mai ales ca, fiind "vina" primariei, ei ar trebui sa ia initiativa si plata eventualelor corecturi), insa birocratia in Romania este in floare si, oricand, va puteti trezi cu probleme (de ex, o cunostinta nu a putut face credit bancar pentru ca actele casei erau pe o adresa, iar facturile de utilitati veneau pe adresa noua - primaria schimbase numele strazii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume de stradã melinda67 melinda67 Va rog să-mi spuneţi în cazul schimbării numelui de stradă pe cheltuiala cui ar trebui să facă schimbare la actele din Oficiul de cadastru al primăria ... (vezi toată discuția)
Actualizarea adresei sediului social leorot leorot In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! avem o stradă care pe vremuri era înfundată, ... ANDREI ADRIANA ANDREI ADRIANA Bună dimineața! Avem o stradă care pe vremuri era înfundată, unde se află 6 case cu numele strazii Nicolae Iorga, numerele 117, 119, 121., 123 A, 123 B, ... (vezi toată discuția)