avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună dimineața! Avem o stradă care pe vremuri era ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună dimineața! Avem o stradă care pe vremuri era înfundată, ...

Bună dimineața! Avem o stradă care pe vremuri era înfundată, unde se află 6 case cu numele strazii Nicolae Iorga, numerele 117, 119, 121., 123 A, 123 B, 123C. Nrumerele 123 A, B și C se află vis-a-vis de 117, 119, 121. După retrocedarea pământurilor strada nu mai este înfundată, ea se prelungește și primește numele Primaverii dar ea incepe dupa Nicolaie Iorga 121. Practic pe o strada avem doua strazi. Strada Primaverii devine strada cu sens unic iar Nicolae Iorga ramâne în dublu sens. In acte cele 6 case apartin strazii Nicolae Iorga dar ca pozitie ele sunt pe Primaverii. Pot fi amendati locatarii celor trei case pentru circulatie in sens invers? (In schiță cele 6 case arată ca o "buclă". Nu pot atașa o schiță să puteți înțelege mai bine....).
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 08:16, 28 Octombrie 2021
Sfatul meu este sa faceti o adresa catre administratorul drumului ( primarie...) si politie pentru a primi un raspuns avizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces riverani mastera mastera Nu stiu daca este bun locul ales pentru aceasta intrebare. As dori sa stiu care este procedura prin care se poate obtine pentru o strada accesul permis doar ... (vezi toată discuția)
Monografie lichidare microintreprindere MelaniaPopescu MelaniaPopescu Legat de operatiunile contabile de lichidare a unei societati platitoare de impozit pe venitul microintreprinderilor am o mare nedumerire. Anume cum inchid ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate asupra unui teren cu constructie pe el Morgiana Morgiana Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatorul caz: Intr-unul din orasele de provincie, la sfarsitul anilor ‘60, ca in multe alte orase ale patriei ... (vezi toată discuția)