avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acces riverani
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acces riverani

Nu stiu daca este bun locul ales pentru aceasta intrebare.

As dori sa stiu care este procedura prin care se poate obtine pentru o strada accesul permis doar riveranilor.
Strada pe care stau este inchisa la unul din capete si majoritatea celor care locuim pe ea dorim sa facem aceste demersuri si am dori sa stim care ar fi procedura.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 12:34, 27 Februarie 2015
Adresati o cerere in acest sens serviciului administrare strazi din cadrul primariei.
Cine trebuie sa o adreseze? Eu? Adica in numele meu ma duc sa adresez o cerere?
Daca exista asociatii de proprietari atunci solicitarea o poate face presedintele uneia dintre asociatii.
Daca este o strada pe care se afla case o poate face unul din proprietari in numele tuturor celorlalti proprietari si poate atasa o lista cu semnaturi.

Catre Primaria iXulesti
In atentia Depart. Strazi, circulatie rutiera sau cum ii spune

Subsemnatul Bla Bla domiciliat etc. , in numele proprietarilor domiciliati pe strada "Infundata in capat" (anexat lista su semnaturi proprietari), avand in vedere faptul ca strada este inchisa la unul din capete va rugam sa aprobati si sa dispuneti montarea unui indicator rutier de interzicere insotit de un panou aditional cu inscriptia "Cu exceptia riveranilor" la intrarea pe strada (intersectia cu str. Fara margini).
Data
Semnat Bla Bla
In numele proprietarilor

Daca este vorba de asociatie de proprietari se adapteaza textul.:)
Gata. Multumesc pentru informatii.
Deci trebuie sa facem acea lista cu semnaturi.
Nu neaparat dar daca atasati si o lista de semnaturi veti avea mai multe sanse, se va lua in considerare interesul cetatenilor nu numai al unei singure persoane.
"Unde-s multi puterea creste!" ;)
Acum daca strada are 100 de case nu va apucati sa strangeti 100 de semnaturi ca nu va pregatiti de votare, jumatate plus unu ar fi de ajuns. Nu inscrieti CNP-ul persoanelor pe lista, numele si nr. casei sunt suficiente.
Trebuie sa precizati pe lista pentru ce semneaza, sa nu creada ca pleaca in vreo excursie organizata de primarie.:)

Alte discuții în legătură

Acces riverani ContSters66930 ContSters66930 As dori sa stiu si eu cum se poate obtine accesul pe o strada doar pentru riverani. Care sunt pasii de urmat pentru a obtine acest lucru. Stau pe o strada fara ... (vezi toată discuția)
Obligativitate ingradire drum servitute buna ziua, locuim pe ... Daria2024 Daria2024 Obligativitate ingradire drum servitute Buna ziua, Locuim pe o strada cu case, accesul realizandu-se pe un drum de servitute marcat cu \"strada privata\". ... (vezi toată discuția)
Blocare drum de servitute. Adryana18 Adryana18 Buna ziua, Suntem un grup de 13 case insiruite, unii dintre noi suntem cu, credit la banca, altii au achitat cash casele, in extrasul de carte funciara este ... (vezi toată discuția)