avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acces riverani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acces riverani

As dori sa stiu si eu cum se poate obtine accesul pe o strada doar pentru riverani. Care sunt pasii de urmat pentru a obtine acest lucru. Stau pe o strada fara iesire unde zilnic portile si accesul la proprietati sunt blocate de catre indivizi care vin la o biserica care are acces si de pe strada noastra desi adresa bisericii este pe o strada paralele cu a noastra.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 11:31, 28 Februarie 2010
Se poate face cerere semnată de TOŢI riveranii prin care se cere restricţionarea opririi sau accesului. Cererea se adresează primarului. Am văzut în multe locuri din ţară şi străinătate, indicator cu accesul interzis/oprire interzisă cu tăbliţă adiţională cu excepţia riveranilor.
Cererea va trebui adresata si politiei. Administratorul drumului (Primaria) instaleaza indicatoarele rutiere dar, cu avizul politiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictionare acces strada infundata Tello Tello Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu urmatoarea problema: Deoarece locuinta mea se afla pe o strada cu o latime de 3m si lungime de ca. 100m am solicitat si ... (vezi toată discuția)
Anulare proces verbal amenda gasalex gasalex Buna seara, lucrez la un service de electrocasnice la care facem reparatii si la domiciliul clientului, fiind si sofer am facut \\"greseala\\" sa intru pe o ... (vezi toată discuția)
Va rog,sfaturi in legatura cu parcarea in fata casei ContSters59011 ContSters59011 Locuiesc pe o stada micuta,cca 30 de case, care are sens unic ;casele sunt in generall "in oglinda" , iar parcele de teren sunt distribuite astfel ; unele ... (vezi toată discuția)