avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actualizarea adresei sediului social
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actualizarea adresei sediului social

In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, apare un nume de strada comunist, care a fost schimbat dupa revolutie. Insa actul casei nu s-a schimbat, ramanand numele comunist al strazii pe el. In consecinta, mie mi s-a eliberat certificatul de inmatriculare al firmei pe numele vechi al strazii, deci firma mea functioneaza pe o strada care nu mai exista ! Am luat de la primarie o adeverinta care atesta ca s-a schimbat numele strazii la Revolutie. Intrebare: ce trebuie sa solicit la ORC ? Si are cineva idee cat ma costa ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: anamaria01 , utilizator 16:44, 31 Ianuarie 2009
Cam 3 milioane te costa toata povestea.
Trebuie sa duci certificatul original si actul constitutiv actualizat si adeverinta de la Primarie.

Alberto Kurtyan
Ultima modificare: Vineri, 28 Noiembrie 2008
Cornel Vasile, Consilier juridic
ca sa fie precizare adresa sediu social si nu mutare tinand cont ca acea casa se afla tot acolo este suficient un nomenclator stradal din care sa reiasa ca acea strada acum are o noua denumire...aceasta mentiune se face prin hotarare si un nou act constitutiv...pe langa certificatul de inregistrare al firmei vor trebui anexate si certificatele constatatoare sau anexele la certificatul de inregistrare cu vechile autorizari (activitatile declarate a se desfasura la sediul social, sedii secundare sau in afara acestora) fiind necesar a se obtine noi avize de la organele avizatoare...nu se mai pot pastra autorizarile pe vechea adresa a sediului social....totodata se va mai verifica si ca la acesta noua adresa a casei sa nu mai fie alta firma inmatriculata...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare dosar orc Alin343 Alin343 Bună ziua, de curând am primit o amanare la dosar pentru înmatricularea unei srl. Motivul este urmatorul Soluție: Amanat Observatii - raportat la ... (vezi toată discuția)
Modificare adresa sediu social odynn odynn Buna ziua. Primaria municipiului in care isi desfasoara activitatea firma mea, a schimbat numele strazii unde am sediul social. denumire veche: str ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte proprietate eugenn eugenn am facut succesiunea dupa parintii mei, in masa succesorala este si un apartament ,care conform certificatului de mostenitor mi-a revenit, nu pot face ... (vezi toată discuția)