avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Amanare dosar ORC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Amanare dosar ORC

Bună ziua, de curând am primit o amanare la dosar pentru înmatricularea unei srl. Motivul este urmatorul

Soluție: Amanat
Observatii - raportat la nomenclatorul stradal al localitatii - - - - din care rezulta faptul ca nu exista strada - - - , se vor depune toate inscrisurile modificate in acest sens, in vederea inregistrarii sediului social, conform art 69 si art 73 din Ordinul 2594/C/2008.

Numele străzii s-a schimbat dar pe CF este tot numele vechi. Am primit un răspuns cum ca trebuie sa depun din nou toate actele unde apare sediul social și sa trec denumirea noua. Întrebarea mea este următoarea: trebuie sa depun din nou și cererea de înregistrare?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
Alin343, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:18, 17 Ianuarie 2021
Nu este nevoie să depuneți cererea de înregistrare, ci doar modificările referitoare la denumirea străzii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social modificare strada si nr danapremix danapremix Ce acte trebuiesc daca domniile lor au hotarat sa modifice denumirea strazii si nr unde exista sediul social? (vezi toată discuția)
Actualizarea adresei sediului social leorot leorot In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, ... (vezi toată discuția)
Schimbare buletin, domiciliul pe o strada cu numele schimbat prin hcl lenny lenny Buna ziua Socrii mei s-au mutat pe o strada noua acum 10 ani si normal si-au facut buletin pe strada respectiva, dar chiar atunci se schimbase numele ... (vezi toată discuția)