avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediu social modificare strada si nr
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediu social modificare strada si nr

Ce acte trebuiesc daca domniile lor au hotarat sa modifice denumirea strazii si nr
unde exista sediul social?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:53, 24 Octombrie 2011
Certificat de nomenclatura stradala - se obtine de la Primarie.
Aceasta ,,distractie" este reglementata de art. 123 din Ordinul ministrului justitiei nr. 2594/C din 10 octombrie 2008 pentru aprobarea Normelor metodologice de tinere a registrelor comertului: ,, in cazul schimbarii denumirii localitatii sau strazii sau al renumerotarii imobilelor, persoanele juridice inmatriculate vor solicita, pe cheltuiala lor si in baza inscrisurilor justificative, inregistrarea modificarilor intervenite si eliberarea unui nou certificat de inregistrare"
Asta inseamna ca va schimbati si certificatul de inregistrare pe care este inscrisa adresa sediului social, dar si certificatul constatator de autorizare pentru activitatile pe care le desfasurati la sediu. Practica nu este unitara, la unele registre din tara s-ar putea sa va ceara si un act constitutiv actualizat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea adresei sediului social leorot leorot In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, ... (vezi toată discuția)
Amanare dosar orc Alin343 Alin343 Bună ziua, de curând am primit o amanare la dosar pentru înmatricularea unei srl. Motivul este urmatorul Soluție: Amanat Observatii - raportat la ... (vezi toată discuția)
Schimbat denumirea strazii la sediul social a unei soc. comerciale ce trebuie facut? moldoveanu mihaela moldoveanu mihaela buna ziua tuturor acum o luna cand am preschimbat cartea de identitate pt. expirase am aflat cu stupoare ca numele strazii unde am si sediul soc . al firmei a ... (vezi toată discuția)