avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare acte proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare acte proprietate

am facut succesiunea dupa parintii mei, in masa succesorala este si un apartament ,care conform certificatului de mostenitor mi-a revenit, nu pot face transferul de proprietate pe numele meu deoarece numele strazii s-a schimbat de vreo 3 ori din 1970 si pana acum,iar actul a ramas cu adresa initiala,. cum obtin un act care sa ateste ca strada x de acum este aceeasi cu strada s din actul initial
#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:43, 31 Martie 2014
De la Primarie de la nomenclatorul stradal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune, apartament ocupat de un nemostenitor Balaurul Balaurul Buna ziua, Sunt intr-o situatie aparent (sau nu) dificila...iata problema: In orasul C (la 260 km de domiciliul meu) a decedat unchiul meu - M, fara copii, ... (vezi toată discuția)
Actualizarea adresei sediului social leorot leorot In 2005 am cumparat o microintreprindere. Sediul social il am pe o casa a mamei, cu contract de comodat. Problema este ca pe actul casei, care este din 1977, ... (vezi toată discuția)
Cum poti anula mutatia cuiva?? mihasava mihasava Buna ziua....Tocmai am aflat ca o persoana are mutatia la adresa mea,unde nu locuiesc decat eu si sotul meu....Cum am aflat??Era inscrisa pe tabelul de ... (vezi toată discuția)