avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... schimbare acte in cazul schimbarii numelui strazii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

schimbare acte in cazul schimbarii numelui strazii

Buna ziua,
Am rugamintea sa-mi spuneti daca in cazul schimbarii numelui unei strazi se schimba si cadastrul casei (cadastrul pentru fiecare apartament din bloc).
Cine trebuie sa anunte schimbarea numelui strazii la asociatia de proprietari si in cat timp ?
Multumesc pentru eventualul raspuns.
Cel mai recent răspuns: lucian1956 , utilizator 20:58, 6 Aprilie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Teoretic si legal ar trebui ca informarea schimbarii denumirii sa fie realizata de catre autoritatea publica locala=primaria
Multumesc pentru raspuns.
Trebuie schimbat cadastrul, documentele de proprietate ale casei, avand in vedere schimbarea numelui strazii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare numar bloc bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Recent am achizitionat un apartament intr-un bloc nou, denumit bloc C1 (asa apare si in CVC). Recent s-a luat hotararea ca denumirea sa fie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care ... sava98 sava98 Buna ziua! Doresc sa vand o proprietate (casa + teren) pe care am achizitionat-o acum 20 de ani, undeva la tara. A fost facut atunci cadastrul de fostul ... (vezi toată discuția)
Schimbare actelor casei in cazul modificarii numelui strazii lucian1956 lucian1956 Buna ziua, In cazul modificarii numelui strazii, trebuiesc schimbate actele casei (cadastru, intabulare, actele de proprietate, etc) ? Multumesc pentru ... (vezi toată discuția)